Safe-Electric.ro

Safe Electric
Safe Electric Acasa Despre Mine Produse KNX Portofoliu Contact

Meniu

Safe Electric transformă locuințele în Case Inteligente cu soluția preconfigurată KNX

Firma noastra va propune solutii de cladiri inteligente specifice pentru spatii de lucru, de locuit si de divertisment. Solutiile propuse cresc confortul utilizarii acestor spatii, permit controlul mult mai bun al costului utilitatilor si asigura posibilitatea administrarii lor intr-o maniera flexibila. Se poate face controlul si mentenanta echipamentelor si de la distanta prin remote management, utilizand orice conexiune internet. Amortizarea investitiei se va face intr-un timp scurt, iar eventualele schimbari in functionalitati presupun doar reprogramari software.

Principalele funcții ale soluției preconfigurate KNX oferite de Gewiss sunt:

Controlul de la distanță prin intermediul unei aplicații instalate pe smartphone sau tabletă;

Pornirea și oprirea consumatorilor (iluminat, aparatură electrocasnică);

Controlul jaluzelelor;

Controlul temperaturii;

Setarea unor scenarii pentru programarea consumului de energie în funcție de anumite situații zilnice (spre exemplu, „Plecare de acasă”, „Sosire acasă”, „Privit la televizor” etc.);

KNX a devenit un standard european și internațional de automatizări de clădiri, fiind utilizat cu precădere în țări precum Germania, Olanda, Anglia, Austria și statele nordice. Combinând toate funcțiile clădirii într-un sistem inteligent, KNX reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de reducere a consumului de energie.

Parteneri

Gewiss Consoligh Loxone
Safe Electric Safe Electric Safe Electric Safe Electric

 0770 407 877 Luni - Vineri: 8:00 - 20:00 Sâmbătă: 8:00 - 16:00 Duminică: închis

Dacă aveți prize care nu funcționează, lumini care pâlpâie, auziți un sunet care țâșnește sau țâșnește sau aveți orice altă problemă, adresați-vă electricienilor noștri pentru reparații electrice.

© 2020-2022 safe-electric.ro

Statistici Trafic